Samen groeien? Ons team specialisten staat voor je klaar!

Met deze diensten kunnen we je helpen.

Eye-C kenmerkt zich als een online marketingbureau waarin alle specialismen van online marketing zijn vertegenwoordigd. Wij geloven namelijk dat een harmonieuze samenhang tussen meerdere facetten binnen online marketing van belang is voor een breed online succes. Een goed uitgedachte strategie en persoonlijke aanpak daarbij is dan ook onmisbaar. Wij maken van jouw website, in plaats van een kostenpost, een inkomstenbron!

Mar
keting

Effectieve internetmarketing is onze specialisatie

SEO

Search engine marketing (SEO) is een belangrijk proces tijdens de ontwikkeling van de website en vergt per traject een maatwerk aanpak. Door te investeren in SEO leg je een sterk fundament voor een goede vindbaarheid van je website. SEO is ook een continu proces, waarmee je op het gebied van content en techniek blijvend optimalisaties doorvoert. Het resultaat van een goed SEO plan laat soms even op zich wachten, maar je krijgt er uiteindelijk een langdurig effect voor terug. Met stabiele organisch topposities kun je namelijk blijvend relevant en waardevol bezoekersverkeer richting je website halen!

SEA

Met goed onderzoek en de juiste strategie kun je met SEA direct de top bereiken. Wanneer je durft te investeren in een goed plan, kun je een vliegende start maken. De kosten worden berekend per klik,impressie of view. Door specifieke targeting, uitgebreide testing en door continu de juiste optimalisaties door te voeren, kunnen kosten worden gereduceerd en maximaal rendement worden behaald. Dit kanaal stelt je in staat een sterke controle te hebben over het spenderen van de kosten en leidt tot direct verkeer en snel resultaat!

Google Ads Shopping

Shopping ads platformen zijn een belangrijk onderdeel voor de omzetverhoging van webwinkels en daarom is dit een marketing onderdeel die eigenlijk niet overgeslagen mag worden in de strategie voor webshops. Google shopping zorgt voor extra zichtbaarheid van jouw producten, direct vanuit de zoekmachine. De precieze invulling van Google shopping strategie hangt af van jouw doelstellingen. Door het ontwikkelen van sterke dynamische shopping campagnes kunnen wij producten op aantrekkelijk wijze, samen met relevante informatie, tonen aan de juiste personen. Dit zorgt gegarandeerd voor een omzet verhogend resultaat!

E-mail marketing

E-mail marketing is een zeer populair en veelal gebruikt marketingkanaal om bestaande klanten te heractiveren. Dit kanaal wordt voornamelijk gebruikt voor upselling en cross sellen van producten en/of diensten. Aan de hand van een database aan e mailadressen wordt een aansprekende campagne uitgedacht, waarmee de doelgroep geactiveerd dient te worden.

Websites

Een duurzame website heeft een sterk fundament nodig en een goed uitgedachte strategie. Wij besteden daarom aandacht aan de (SEO) techniek om een goede basis te kunnen bouwen voor een goed vindbare website. Daarnaast is de belangrijkste doelstelling van de website het middelpunt van onze strategie, die bepaalt hoe wij de website inrichten om conversies te maximaliseren. Daarnaast is ieder bedrijf uniek! Onze designers zorgen dan ook voor een dat de website er aantrekkelijk uit komt te zien, volgens de stijl die past bij jouw bedrijf.

Online applicatie

Een website of webapplicatie moet tegenwoordig op verschillende platforms kunnen draaien: het internet (en alle verschillende browsers), tablets en telefoons (mobile). Eye-C is sterk in responsive web development. Dat wil zeggen dat onze websites zich desgewenst aanpassen aan alle mogelijke platforms.

Maatwerk

Volledig maatwerk stelt ons in staat om op een breed vlak aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Maatwerk website van Eye-C zorgen voor een naadloze aansluiting tussen design en techniek. Beide disciplines zitten heel bewust in dezelfde ruimte. Een goede aansluiting tussen design en techniek verhoogt de snelheid en de vindbaarheid in zoekmachines. Het garandeert bovendien dat de voor- en achterkant van uw website of applicatie soepel en effectief met elkaar kunnen samenwerken.

Develop
ment

Een goede website begint met goede techniek

Social

Professionele exposure op alle social-media platforms

Facebook

Facebook wordt gezien als het grootste social media kanaal ter wereld. Doordat zowel jong als oud op Facebook actief is, is dit kanaal zeer geschikt om de gewenste doelgroep te bereiken. Facebook wordt veelal gebruikt voor het generen van Leads, omzet generen en brand marketing.

Instagram

Instagram is een social netwerk dat voornamelijk populair is onder de mobiele gebruikers. Aan de hand van een bedrijfsprofiel is het mogelijk om jouw producten/diensten te vermarkten onder de doelgroep. Sinds kort is het ook mogelijk om gebruik te maken van instagram shops, waarmee het een grote bijdrage kan leveren aan de E-commerce bedrijven.

Linkedin

Linkedin is het social netwerk voor de zakelijke markt. Dit platform is voornamelijk zeer interessant voor het delen van content voor B2B bedrijven zowel betaald als organisch. Aan de hand van een zeer gedetailleerde targeting kan vervolgens de gewenste doelgroep worden bereikt.

Pinterest

Pinterest is een social platform waarbij alles draait om het delen van visuele informatie. Zeker voor bedrijven waarbij het delen van inspiratie kan bijdrage aan het vermarkten van producten, is pinterest een echte toegevoegde waarde.